KATEGORI
forrige
Årsmøte 2018 - Finn Hansen nytt æresmedlem. 
neste
Skolesekken 2018

publisert av  


../innovaeditor/assets/Kulturkveld.png

Foto: Erik Jacobsen: Formann Ragnar Henriksen ønsker velkommen, saltverksfilmen vises.
Eldar hadde arrangert med innehaverne på Furustrand-Maria og Ina ,som velvilligst hadde sagt seg villig til at Vallø & Omegn Historielag kunne benytte deres lokaler gratis til fremvisning av ’’Saltverksfilmen’’ på frigjøringsdagen 8.Mai,hvilket vi setter stor pris på .
Ragnar H.ønsket velkommen til 50-60 betalende gjester samt ga en kort historieforklaring om Valløområdets utvikling fra tidligere tider samt arbeidet og kostnader med utvikling av saltverksfilmen.
Filmen ble meget vel mottatt, og høstet stor applaus.Den ble også fullt opp av diverse spørsmål fra publikum.Konklusjonen kan dermed trekkes til at et lignende arrangement kan gjentas etter at turristsesongen er over-en gang i September .
Maria og Ina foreslo også et nærmere samarbeid med Historielaget i Juli måned, hvor en del av deres besøkende gjester etterspør kulturelle aktiviteter i nærområdet. Vi foreslo gangtur til vårt museum hvor vi kan vise ’’Bombefilmen’’ en aften samt ’’Saltverksfilmen’’ en annen kveld med si 14 dagers mellomrom.Vi kan ta betalt som vi gjorde på ’’Furustrand’’ –
Tiltross for en del for og etterarbeid med møbelflytting var dette et meget positivt forsøk på markedsføring av filmen lokalt, hvilket bør gjentas da det i tillegg gir Historielaget kjærkomne ekstra inntekter.
GOA 19.5-18
Publisert i kategorien: Aktuelt
ditt navn*

e-postadresse*

kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div>

verifiseringskode*
 
forrige
Årsmøte 2018 - Finn Hansen nytt æresmedlem. 
neste
Skolesekken 2018